TALE OF WOE

lunes, 14 de febrero de 2022

FUKINGFOOLS presentacions a BCN FNAC illa-diagonal i Sidecar

 FukingFools a FNAC illa diagonal

** A l'espai Fórum del Fnac L’Illa Diagonal (mapa). Hi haurà sorpreses una mica abans, vine d'hora, al carrer a la mateixa Diagonal una performance de  Dani @danivir , i després Federico Navarro @federico_navarro_instragram els hi farà una entrevista davant del públic.  I per fí el concert on tocaran íntegrament els 9 temes del LP.
Concert en elèctric el dijous 17 de febrer a les 19 hores, entrada gratuïta, aforament limitat a les exigències actuals.

FukingFools - frame del videoclip

** El dissabte 5 de març estaran actuant a Sidecar Factory Club (anticipades a Sidecar)(mapa) amb el cartell : FukingFoolsPeligro! i en Ricky Gil amb Biscuit.

No serà un concert normal, com alguns sabeu, el baixista de FukingFools Tony Nervioroto (apart de Los Rebeldes i d'altres grans grups) va formar part d'un grup molt influent al seu moment, i que va portar el seu rock'n'roll per tots els racons de la península... els Top Models. Doncs bé després després de més de 10 anys d'inactivitat, de les cendres d'aquest gran grup sorgeixen aquestes tres bandes: PeligroRicky Gil amb Biscuit i FukingFools que es reuniran en aquest únic concert per rendir homenatge a Top Models, en allò que segur serà una festa inoblidable.

I és clar! Intentarem que els propis Top Models ens regalin alguns dels seus antics èxits!!!

** I el dissabte 8 d'abril a La Grange Rock Club de Manlleu (mapa)

FukingFools

FuckingFools presenten el seu àlbum “Who's the Fool?” en directe.

Aquest projecte de tres anys es consolida amb l'aparició d'un disc potent i depurat sorgit de les entranyes més rockeres dels cinc components. Jal, Mula, Kike, Nervioroto i Hammer, vomiten el 50% de la seva energia, mostrant-nos les diferents influències, clarament identificables i que donen nova vida a aquest gènere musical. L'altre 50% el descarreguen als escenaris amb una posada en escena directa i sense concessions.

L'encarregat de posar el fil conductor als 9 temes del disc, ha estat Pedro Feijóo. Productor independent format als estudis del gran Paco Loco. Pedro és un reconegut escriptor de novel·la negra i a nivell musical només es deixa seduir per projectes com aquest meravellós Who's the Fool? que ha produït magistralment, disc enregistrat a La Casa de Muñecas (Cabrera de Mar-BCN).


Pur Rock'n roll

Videoclips:
You Lie , The Suitcase y The Club (Long Way)

 

Enllaços a l'àlbum WHO'S THE FOOL? a les plataformes des AQUÍ

Enllaços xarxes de FUKINGFOOLS:
Instagram - Facebook
Web FukingFools
Spotify - AppleMusic - Deezer - Tidal - Amazon
Canal a YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario