TALE OF WOE

viernes, 20 de diciembre de 2013

ESPECIAL KASBA MUSIC RESUMEN 2013


El 2013 ha estat un bon any per Kasba Music. Un cop més hem pogut barrejar els artistes novells amb els que ja estan consolidats o pas a pas es van consolidant. D'aquesta manera artistes com NanaiEl Son de la Chama o La Banda del Pandahan publicat els seus respectius primers treballs discogràfics amb el segell que ha publicat els quarts treballs originals (a banda de remescles i similars) de La Pegatina,Muyayo Rif o Zulu 9.30. Això quant a mestissatge i fusió es refereix. Com a Kasba enguany hem fet un altre pas endavant. Després de l'estiu vàrem decidir-nos a concentrar els nostres esforços en la cançó d'autor, d'una banda Muerdo, des de Múrcia, i de l'altra Iagoalaiaga i els detectius salvatges, el projecte personal d'en Santi, qui va ser guitarrista de Cheb Balowski. I si això no fos prou, anem potenciant les publicacions digitals, enguany amb EPs de Kayo Malayo i Tashkenti.
I per acabar l'any de manera solidària, el darrer treball presentat públicament ha estat "Quien me iba decir", un single i un vídeo digital en el que han col·laborat diversos artistes per donar suport als nens autistes i les seves famílies.

Quant a extensió geogràfica, enguany hem obert per primera vegada un canal al Regne Unit, on un segell ha llicenciat "Alma de cantaora", el darrer dic d'Amparo Sánchez, i ha distribuït "Eureka" el darrer de La Pegatina. Quant a França, el darrer treball de Bongo Botrako, "Revoltosa", ha superat les 1250 còpies venudes. Els discos publicats a França enguany han estat els darrers treballs de Zulu 9.30, La Pegatina i Muyayo Rif. A Benelux s'han distribuït els darrers treballs de La Pegatina i Muyayo Rif i a Alemanya han arribat els dos mateixos darrers treballs de Muyayo Rif i La Pegatina acompanyats per "Tocando tierra" de Muerdo, que s'està convertint en una de les sorpreses de l'any.
I si l’any passat vam aconseguir la publicació a l’Argentina d’“Alma de Cantaora”, enguany ha estat el darrer de La Pegatina el que ha estat publicat en aquest país.
Per tancar aquest resum, agrair a la nostra distribuïdora japonesa per la seva arriscada tasca havent fet que arribin al mercat japonès els darrers treballs de La Pegatina, Zulu 9.30 i Muyayo Rif juntament als discs debut de Nanai i El Son de la Chama.
Varios Artistas
Quien me iba a decir
single digital
iagoalaiaga i els detectius salvatges
Notícies de Gurb
cantautor
La Banda del Panda
A la fresca
rumba
La Pegatina
Eureka!
mestissatge / rumba
La Pegatina
El Docu
dvd
 
Tashkenti
Saba
mestissatge / rumba
 
Muyayo Rif
Maldita Comedia
mestissatge / ska / punk
Zulu 9.30
Para todos los públicos
pop - rock
Muerdo
Tocando Tierra
cançó d'autor
 
Kayo Malayo
EP (digital)
ska / rock / reggae
 
El Son de la Chama
Consciencia
mestissatge
Nanai
Sonideros
mestissatge / rumba

Contacte
Kasba Music
933304253
www.kasbamusic.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario